desember 2013

FERSKE VÅRRULLER MED HOISINSAUS

Ferske vietnamesiske våruller er supergodt, og alle liker det! Første gang jeg spiste det var på restauranten Nambo Thai i Oslo. Etter det har jeg laget det hjemme mange ganger. Det er veldig enke...

DEN DIGGESTE KJØTTSUPPA

Når det blir kaldt ute er det deilig med noe som varmer. Og når man er midt i julestriden er det jo greit med en suppe som nesten gjør seg selv, og som smaker supergodt. For å få kjøttet ekstra mør...

THAILANDSK RED CURRY

I dag hadde jeg skikkelig lyst på red curry. En klassisk thailandsk rett som mange sikkert har laget ved å bruke ferdiglaget curry paste på glass. Her skal jeg vise deg hvordan du kan lage det fra ...

ØLBRYGGESKOLEN DEL 1

For første gang skal jeg prøve å lage mitt eget øl. Ikke fordi jeg har tenkt til å drikke veldig mye mer øl i det nye året som kommer, men fordi jeg som programleder for FBI på NRK 1 har meldt meg ...

FRISK OG SUNN JUICE

Jeg er godt i gang med å spise julemat, og jeg er nok ikke den eneste. I går var det pinnekjøtt som sto på menyen. Ikke bare er det utrolig godt, men også ganske salt. Så i dag tidlig tenkte jeg å ...

VIETNAMESISK SALAT MED MYNTE

Dette er en morsom salat! Mest på grunn av hvordan man spiser den. Alle godsakene skal nemlig oppi et salatblad. Med andre ord et spennende alternativ til den klasssike fredagstacoen. Du trenger...

INNBAKT SVIN I SURSØT SAUS

Hva kjennetegner en kinesisk restaurant mer enn sursøt saus? Vi har alle spist det, og de fleste av oss har vel også kjøpt et glass med ferdiglaget sursøt saus i butikken. Enkelt og godt. Nå skal j...

JUICE MED MASSE C-VITAMINER

Høsten og vinteren er høytid for forkjølelse. Mange rundt meg på jobb har gått ned for telling så i dag tenkte jeg at det var lurt å booste immunforsvaret med c-vitaminer. Hva er da bedre, og enkle...

SNACKS MED BARE 100 KALORIER

En sunn og veldig god snacks når man er på asiatiske restauranter er Edamame-bønner. Kona mi Madeleine elsker disse, og jeg har også blitt helt frelst. Edamame-bønner er umodne soyabønner som inneh...
Christian Strand

Christian Strand

35, Oslo

Jeg elsker å lage mat og håper jeg kan inspirere andre med min kokkelering. Her skal jeg dele oppskrifter og restaurantbesøk. Til daglig jobber jeg som programleder på NRK Forbrukerinspektørene. Følg meg også på Instagram: christianstrand

Følg meg på Instagram: @christianstrand


Matprat Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits