SASHIMI OG PONZU

Skal du lage en enkel og herlig sashimi i dag. Test denne som jeg laget i Madeleine sin bursdag.

Du trenger:

Fersk laksefilet av sashimikvalitet

1 vårløk

1 bunt koriander

1 granateple

5 lime

Sesamfrø

1 chilli

Soyasaus

Hvitvinseddik

Slik gjør du:

Skjær fisken i tynne sashimibiter. Legg ut på fat og dander med vårløk, chilli, koriander, granateple, sesamfrø og lime

Bland sammen ponzu ved å mikse soyasaus, hvitvinseddik, saften fra lime, chilli og koriander.

Server ved å helle saus på rett før dere spiser.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christian Strand

Christian Strand

35, Oslo

Jeg elsker å lage mat og håper jeg kan inspirere andre med min kokkelering. Her skal jeg dele oppskrifter og restaurantbesøk. Til daglig jobber jeg som programleder på NRK Forbrukerinspektørene. Følg meg også på Instagram: christianstrand

Følg meg på Instagram: @christianstrand


Matprat Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits