THAILANDSK SOMMERSALAT

Kona mi Madeleine arrangerte for noen dager siden en stor fest på sin 30-årsdag. For at gjestene skulle få noe godt å spise spurte hun om heg kunne lage asiatisk tapas til 30 stykker.

En av rettene var en utrolig god thaisalat servert i hendige og kule kopper. Da var det enkelt for gjestene å spise mens man snakket sammen og man fikk sommerfølelsen.

Du trenger:

1 kg Svinefilet

1 pakke Eggnudler

Mynteblader

2 mango

2 agurk

1 isbergsalat

Mandler

1 Granateple

3 dl Soyasaus

5 ss Sesamolje

5 Lime

1 Hvitløk

1 Chilli

Revet ingefær

Slik gjør du:

Kutt opp alle ingrediensene og fordel i kopper. Start med salat, agurk, nudler. Topp deretter med mango, mandler, granateple og mynte.

Bland sammen sausen av soya, sesamolje, hakket hvitløk, hakket chilli og hakket ingefær. Hell på saus rett før servering.

Server med limebåt og spisepinner.

3 kommentarer

Lilli

25.06.2015 kl.18:52

Det så veldig godt ut :)

Christian Strand

25.06.2015 kl.20:26

Lilli: det var veldig godt??

Christian Strand

25.06.2015 kl.20:27

Lilli: det var veldig godt :)

Skriv en ny kommentar

Christian Strand

Christian Strand

35, Oslo

Jeg elsker å lage mat og håper jeg kan inspirere andre med min kokkelering. Her skal jeg dele oppskrifter og restaurantbesøk. Til daglig jobber jeg som programleder på NRK Forbrukerinspektørene. Følg meg også på Instagram: christianstrand

Følg meg på Instagram: @christianstrand


Matprat Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits