ENKEL CARBONARA PÅ 10 MINUTTER

I dag ville jeg lage en enkel og god pastarett som ikke tok mer enn 10 minutter. Klassisk italiensk carbonara laget med egg og parmesan er supergodt. Prøv denne isteden for Toros fløtesaus. Mye bedre!

Du trenger:
300 gram bacon eller skinke
Spagetti
Parmesan
2 eggeplommer
2 fedd hvitløk
Olivenolje til steking
Kruspersille
Salt
Pepper

Kok spagetti til den blir passe myk, men har litt motstand. Italienerne kaller det al dente.
Skjær opp bacon eller skinke og stek det sprøtt i en panne sammen med olivenolje og oppkuttet hvitløk.
Når spagettien er klar tar du den av komfyren og heller av vannet. Vend forsiktig inn eggeplommene i spagettien sammen med rikelig med revet parmesan. Dryss over flaksalt og sort pepper. Legg bacon og kruspersille oppå. Server med litt ekstra parmesan.



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christian Strand

Christian Strand

33, Oslo

Jeg elsker å lage mat og håper jeg kan inspirere andre med min kokkelering. Her skal jeg dele oppskrifter og restaurantbesøk. Til daglig jobber jeg som programleder på NRK Forbrukerinspektørene. Følg meg også på Instagram: christianstrand

Følg meg på Instagram: @christianstrand


Matprat Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits