HJEMMELAGDE TACOLEFSER

Sprøtt, varmt og smaker utrolig godt!
Jeg pleier å kjøpe tacolefser i butikken. I dag måtte jeg improvisere litt til middag og fant ut at jeg ville lage hjemmelagde tacolefser.
Det går fort og alt som skal til har du sikkert i skapet

Dette trenger du:
300 gram hvetemel
2 teskjeer bakepulver
1 teskje salt
2 spiseskjeer olje
2 desiliter vann

Bland sammen det tørre og tilsett deretter olje og vann. La deigen hvile i 20 minutter før du kutter den opp i 8 biter som du kjevler ut til flate lefser. Stek lefsene i en tørr panne i 30 sekunder på hver side.

Som fyll brukte jeg kyllingfilet fra Holte gård , mango, mynteblader, ingefær, agurk, cherrytomater, hjertesalat, avokado, nypresset lime og salsa

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christian Strand

Christian Strand

33, Oslo

Jeg elsker å lage mat og håper jeg kan inspirere andre med min kokkelering. Her skal jeg dele oppskrifter og restaurantbesøk. Til daglig jobber jeg som programleder på NRK Forbrukerinspektørene. Følg meg også på Instagram: christianstrand

Følg meg på Instagram: @christianstrand


Matprat Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits