DEN DIGGESTE KJØTTSUPPA

Når det blir kaldt ute er det deilig med noe som varmer. Og når man er midt i julestriden er det jo greit med en suppe som nesten gjør seg selv, og som smaker supergodt. For å få kjøttet ekstra mørt må du sette av litt tid så hva med å pakke litt gaver eller pynte litt mens suppen gjør seg klar?

Også perfekt til å ta med på termos når du er ute på tur!



Du trenger:

500 gram storfe høyrygg

1 kålrot

1 sellerirot

3 gulrøtter

3 lange grønne bønner

2 buljongterninger eller fond

Salt

Pepper

Rosmarin

Timian

Vann



Start med å kutte opp høyryggen og grønnsaker i passe store biter.



Finn frem en kjele som du fyller med 1 liter vann. Putt oppi to terninger med kjøttbuljong sammen med kjøttet og grønnsakene. Etterfyll med litt vann slik at det meste av grønnsaker og kjøtt er dekket. Ha oppi litt salt, pepper og rosmarin.

La suppen koke i 2 timer til kjøttet er helt mørt.



Smak til med mer salt, pepper, rosmarin og timian.



Jeg serverte suppen med flatbrød og nystekt  sprø grønnkål

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christian Strand

Christian Strand

33, Oslo

Jeg elsker å lage mat og håper jeg kan inspirere andre med min kokkelering. Her skal jeg dele oppskrifter og restaurantbesøk. Til daglig jobber jeg som programleder på NRK Forbrukerinspektørene. Følg meg også på Instagram: christianstrand

Følg meg på Instagram: @christianstrand


Matprat Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits