PARISIENNE-JERN

Jeg elsker å lage fine presentasjoner av maten, og dette redskapet kan gjøre det lille ekstra.

Jeg visste ikke hva dette var for noe før jeg fikk servert mat skåret ut i fine kuler. Det kan være kuler av eple, potet og melon. Veldig mange gourmetrestauranter bruker dette for å dandere retten.

Epler er bra for å lage fine kuler.

Perfekt å bruke på en rett som rå laks med kongekrabbe, løyrom og avokadokrem . Det kommer til å se fantastisk ut.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christian Strand

Christian Strand

33, Oslo

Jeg elsker å lage mat og håper jeg kan inspirere andre med min kokkelering. Her skal jeg dele oppskrifter og restaurantbesøk. Til daglig jobber jeg som programleder på NRK Forbrukerinspektørene. Følg meg også på Instagram: christianstrand

Følg meg på Instagram: @christianstrand


Matprat Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits