ASIATISK MATBUTIKK I OSLO

På bloggen lager jeg mye asiatisk mat som for eksempel ferske vårruller og suppen Tom Ka Gai. Mange har lurt på hvor jeg kjøper råvarer i Oslo. Mye finner man i store dagligvarebutikker, mens andre ingredienser må man til asiatiske butikker for å finne. 

En av mine favoritter er Frukt og Grønt - Norsk Thai i Kirkeveien på Majorstua i Oslo. Det er ikke den største asiatiske butikken du finner i Oslo, men noen av de hyggeligste og mest behjelpelige damene finner du her. Trenger du noe til en rett finner de det frem til deg. Dessuten lager de asiatisk takeaway her som du kan spise for å bli inspirert.

Det meste av det du trenger. Kokosmelk, fishsaus og soysaus.Når jeg lager crispy duck bruker jeg ofte chinese five spice. Det får du tak i her. 

En annen asiatisk butikk jeg handler mye i, og som har et større utvalg, finner du i Stensberggata bak Oslo City. Den heter Chillis. 

 

 

3 kommentarer

TerAnd

21.11.2013 kl.22:36

Takk for info om hvor man kjøper diverse produkter, - gjør det enklere å prøve noen av de rettene dine!!

Christian Strand

21.11.2013 kl.23:11

TerAnd: Så bra! Anbefaler både Frukt og Grønt - Norsk Thai i Kirkeveien ved Frogner Stadioen trikkestopp. Hils fra meg:) Eller Chillis som ligger bak Oslo City i Stenersengata ( Gunerius).

Iselin Renée

22.11.2013 kl.07:45

Elsker å se i asiatiske butikker, er så mange spennende ting der også som regel en god del billigere enn andre steder. En gang var det 1kr per kilo bananer, kjøpte så jeg hadde fryseren full av bananer et halvt år etterpå haha :)

Christian Strand

22.11.2013 kl.08:02

Iselin Renée: Så smart! Ja, ofte er det billigere, også har de andre varer enn i vanlige butikker.

Skriv en ny kommentar

Christian Strand

Christian Strand

33, Oslo

Jeg elsker å lage mat og håper jeg kan inspirere andre med min kokkelering. Her skal jeg dele oppskrifter og restaurantbesøk. Til daglig jobber jeg som programleder på NRK Forbrukerinspektørene. Følg meg også på Instagram: christianstrand

Følg meg på Instagram: @christianstrand


Matprat Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits