SUNN GRØNNKÅLCHIPS

Dette bør dere prøve! Både sunt og veldig godt. 

Grønnkål blir av mange kalt supergrønnsaken som inneholder masse A-vitamin,  C-vitamin, jern og stoffer som forebygger kreft.  Reiser man til California er dette den trendy grønnsaken som brukes i juicer og sånn som her, chips. Her i Norge finner man den i mange oppskrifter fra eldre kokebøker.



Dette trenger du:

Grønnkål

Olivenolje

Flaksalt



Vask grønnkålen godt før du river den i små fine biter. Ikke bruk bladstilken.

Hell på godt med olivenolje.

Dryss deretter på salt



Sett stekeovnen på 100 grader og sett grønnkålen midt i ovnen i 40 minutter. 



Etter 40 minutter er den knasende sprø



Serveres med en gang som herlig sunn snacks på kvelden eller som garnityr til retter som utbenede kyllingvinger med asiastisk scampifyll 

Én kommentar

MADELEINE STRAND

20.11.2013 kl.22:12

Mmmm ? Det er så godt! :-)

Iselin

21.11.2013 kl.08:24

Det må jeg prøve ut en dag :)

Skriv en ny kommentar

Christian Strand

Christian Strand

33, Oslo

Jeg elsker å lage mat og håper jeg kan inspirere andre med min kokkelering. Her skal jeg dele oppskrifter og restaurantbesøk. Til daglig jobber jeg som programleder på NRK Forbrukerinspektørene. Følg meg også på Instagram: christianstrand

Følg meg på Instagram: @christianstrand


Matprat Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits